Κουφώματα Αλουμινίου

Kelyfos Doors & Wndows: Κουφώματα Αλουμινίου

Έρευνες έχουν αποδείξει οτι σημαντικές απώλειες σε θέρμανση και ψύξη (περίπου 10-25%) προέρχονται από τα κουφώματα και τα τζάμια των κτιρίων. Η ιδανική λύση, ως συμπλήρωμα της θωράκισης της τοιχοποιίας και του δώματος, είναι η εφαρμογή θερμομονωτικών κουφωμάτων και ενεργειακών υαλοπινάκων.

Τα κουφώματα αλουμινίου Kelyfos Doors & Windows, κατασκευασμένα από την κορυφαία του χώρου Alumil, πλαισιώνουν αποτελεσματικά το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Kelyfos, εμποδίζοντας το πέρασμα ζεστού ή κρύου αέρα μέσα από τις αρθρώσεις τους (αεροστεγανότητα), καθώς και τη μετάδοση της θερμότητας μέσα από τα υλικά κατασκευής τους χάρη στην παρεμβολή πολυαμιδίου μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού προφίλ. Με βάση τις διεθνείς προδιαγραφές, οι σειρές κουφωμάτων που έχει επιλέξει η POLYKEM σε συνεργασία με την Alumil κατατάσσονται στις υψηλότερες κατηγορίες απόδοσης.

Για καλύτερο έλεγχο της ποιότητας κατασκευής, το ειδικό υλικό από πολυαμίδιο που χρησιμοποιείται ως θερμοδιακόπτης, έχει σχεδιαστεί, παράγεται και εφαρμόζεται από την ίδια την Alumil. Τα συστήματα κουφωμάτων Alumil είναι πιστοποιημένα από αναγνωρισμένα εργαστήρια όπως του lft ROSENHEIM-ΕΚΑΝΑΛ κ.ά.

TECHNO ΛΥΣΙΣ

 • Διευθύνσεις:
 • Καλαμάτα: Ασπρόχωμα(Έναντι Καρέλια)
  (διάθεση μονωτικών υλικών)
  τηλ.27210 69799
 • Μεσσήνη: Κ. Κρόμπα 80 - Ε.Ο. Μελιγαλά
  (παραγωγή διογκωμένης πολυστερίνης)
  τηλ.27210 69799
Ηλ. ταχυδρομείο: info@technolisis.gr
Κινητό τηλέφωνο: 69 32 93 73 41

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Το Kelyfos Wall (ETICS: External Thermal Insulation Composite Systems) δεν είναι απλα ένα προιόν.
Techno λύσις
Πρόκειται για αποτέλεσμα συνεργασίας των κορυφαίων εταιριών στο χώρο της δόμησης.
You are here: Home ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΕΞΩΤ. ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑΣ Κουφώματα Αλουμινίου